Снимка: istock

Честност, доверие, комуникация. Това са все ценности, важни за хармоничната връзка. Ако основата, на която стъпват отношенията между двамата е стабилна, нищо не може да разклати любовта им.

Понякога обаче жените изпитват несигурност. Вглеждат се в дребните проблеми и несъвместимости. Питат се дали не са направили грешния избор, дали някъде там не ги чака нещо по-добро.

Опитайте се да се отърсите от тези съмнения и терзания и погледнете партньора и връзката си откъм положителната страна.

Преценете дали в поведението му не се крие именно обожание, любов и най-вече знаците, че той ви смята за истински равноправен партньор, когото уважава и цени. Ето кои са те.

Комуникацията помежду ви е двупосочен процес

Какъв е стилът ви на общуване с партньора? Когато говорите за нещо сериозно, чувствате ли се сякаш ви слуша или не? Това е много важно. Ако комуникацията ви се случва плавно и без да го карате да говорите за проблемите си насила, това е добър и ясен знак, че той ви цени и ви смята за свой партньор в живота.

Включва ви във вземането на решения

Партньорът ви се допитва до вас, когато трябва да вземе решение. Търси вашето мнение по важни за него и вас като двойка въпроси. Уважава това, което мислите и го взема под внимание. Не ви критикува за изборите, които правите, а ви подкрепя. Цени критиката ви. Това е наистина важен признак на равенство между половинките на едно цяло във връзката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase