Снимка: unsplash

Самоуправляваща се и интензивна. Това са ключовите думи за енергията, която протича тази седмица в зодиакалния космос и със сигурност в любовния ни живот. Пълнолуние, интензивна любов... Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Пълнолунието във вашия знак ще ви накара да се фокусирате върху личните ви нужди в контекста на вашата връзка. Дали не сте били твърде егоистични за сметка на партньорството?

Ключовата дума във взаимоотношенията е „отношение“. Ако успеете да си я спомните, ще можете да се адаптирате към изискванията на партньорството. Овни, истината е, че най-важните уроци в живота сте научили през гледната точка на друг човек.

Телец

Вярата, която имате във вашето партньорство, ще се засили по най-невероятен начин. Ако напоследък сте имали въпроси относно това в каква посока се развива вашата връзка, чудейки се дали с половинката гледате в една посока, тази седмица всичко ще се промени. Може би ще осъзнаете, че това е партньорът, от когото се нуждаете. Наградите в любовта за вас ще бъдат по-духовно удовлетворяващи, отколкото сте си представяли.

Близнаци

Възможна е драматична промяна в социалния ви живот заради любовния ви такъв. Ще прекарвате повече време с приятели, които се намират във връзка. Ако търсите нова любов, добре е да се въоръжите с търпение. Също така, в случай че вече някой е привлякъл вниманието ви, не бързайте да слагате розовите очила.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase