Pixabay

Претърпявайки разочарование във връзката, най-вероятно сте по-предпазливи към всяко следващо обвързване, дори малко притеснени, че няма да намерите идеалната половинка. Истината е, че "за всеки влак си има пътник", просто трябва малко време, за да срещнете вашия човек.  

Вашето обкръжение и избора на партньор се определят от комплекс от фактори, един от които е силата на зодиакалните знаци. Просто всеки от нас се разбора по-добре с едни зодии. 
 
Ако общувате с представител на зодия лъв, който не е съвсем безразличен към вас, може да се поинтересувате кои са предимствата на този знак. Ето няколко от тях:
 
1. Те са много забавни
 
Лъвовете не обичат да скучаят. Те не могат просто да гледат телевизия или четат книга, времето им трябва да е запълнено с нещо по-вълнуващо. Независимо дали са на семейно събиране или в дискотека, те ще повдигат градуса на настроението. 
 
Друга характерна черта на представителите на този знак е, че са много любопитни. Ако има кутия пред тях, за която им е казано да не пипат, те няма да се стърпят и ще я отворят. 
 
2. Имат богат социален кръг
 
Те обичат да общуват с много хора, за тях не е присъщо да стоят сами с часове. Предимството да излизате с лъв е, че постоянно ще комуникирате с най-различни личности и никога няма да ви е скучно. Но ако сте интроверт, неговата богата програма няма да ви хареса и ще се наложи да поговорите с него. В случай, че му харесвате, той ще забави темпото. 
 
Останалите предимства на зодия лъв четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 10 месеца

Много комплелсари тука бе. Дишате ли прахта под лъвовете. Не може да си простите, че сте по-долна категория. Лъвът е смел, не е злобен, прощава винаги и всичко, жертвоготовен е, благороден, винаги е на страната на слабите, а не като всички други и е много жалостив и помага. Това е. Всичко, което вие не сте. И нека плюенето започне сега :-)

13

ERICH

преди 10 месеца

До /До ERICH// Не е така ,тя си ръководи въпреки мен,а и мен ме ръководи.Има и един недостатък ,за нея романтиката е лигавене и губене на време

12

До ERICH

преди 10 месеца

Ръководи 300 мъже, защото ти си й гръб. Ако е сама в живота ще си е кръгла НУЛА. То не че сега не е ...