Снимка: pixabay

Марс вече не е в ретроградна позиция, а това не е никак малко, особено когато става въпрос за любов и секс. Очакват ни вълнения, равносметки, раздели, надграждане на взаимоотношенията. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Интересна ще бъде седмицата за представителите на зодия Овен, благодарение на тяхната управляваща планета Марс. Тя ще се премести във вашия сектор на приятелствата. Ако сте необвързани, ще имате възможността да създадете нови и интересни контакти. Бъдете отворени към нови възможности. Обвързаните Овни ще имат някаква промяна във финансите, но също така ще преразгледат по някакъв начин и връзката си.

Телец

Тази седмица очаквайте някакъв завой в любовния ви живот. Уран, планетата на внезапната промяна, все още се движи през знака ви и ви води по пътеки, за които никога не сте знаели, че съществуват. Всичко се променя с бързи темпове, включително и любовта. Може би има нови възможности, но за някои от вас единственият начин да стигнете дотам е да се измъкнете от съществуващите отношения, ако са застояли. Венера ще се противопостави на Уран и нещо ще се промени.

Близнаци

Близнаците ги очаква романтика на работното място и със сигурност ще искат да не афишират взаимоотношенията си по ред причини. Така или иначе тази седмица няма да скучаете. Ако не успеете да запазите в тайна взаимоотношенията си, това може да доведе до нестабилност, но ще е само временно явление.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase