Pixabay

В допълнение към нашия слънчев знак, който хвърля светлина върху житейската ни съдба и характера ни, нашия лунен знак, който показва света на емоциите ни, всички ние имаме и асцендент, който представя нашите инстинктивни реакции към живота. 

Обикновено това е първото нещо, което хората забелязват в нас. Ето и какво е първото впечатление, което оставяте у хората, както и за какво може би те ви коментират зад гърба ви, базирано на вашия асцендент:
 
Овен
 
Когато в една стая влезе човек с асцендент Овен, той веднага бива забелязан. Хората с този изгряващ знак са енергични, конкурентни и амбициозни. Те имат усещането, че са се родили, за да постигнат успех и не са в грешка. Много често колегите на такъв човек му завиждат тайно или направо изпитват неприязън към него. Те интуитивно усещат, че някой ден именно той ще им стане шеф.
 
Телец
 
Човекът с асцендент Телец обикновено мрази всичко ново и не прави нищо ново, особено ако има някакъв риск. Той е толкова постоянен и толкова много обича да се придържа до болезнено познатото, че обикновено е възприеман за доста закостенял. Приятелите на такъв човек често го смятат за скучен поне до момента, в който той не ги спаси от глупавите им, импулсивни решения.
 
Близнаци
 
Ако това е вашият асцендент, вероятно мислите, че хората ви смятат за двулични. Спокойно, това важи само за представителите на слънчевия знак Близнаци. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase