Reuters

Всеки човек минава през изпитания и неуспехи в живота си. Факт е, че много от нас се страхуват от трудностите и от поражението, и в по-напрегнатите етапи от живота си, се чудим как и къде да избягаме от действителността. Но колкото и да е горчива една реалност, всеки от нас има вътрешен механизъм да се справи със ситуацията. 

Прочетете, за да разберете, как можете да избягате от реалността въз основа на вашия зодиакален знак:
 
Овен
 
Човекът Овен става раздразнителен, когато попадне във вихъра на трудна ситуация или неуспех. На всичкото отгоре той започва да товари ума си с мисли за хиляди, незначителни неща и това му носи още повече стрес. За да избягат от реалността, хората от тази зодия, трябва да заложат на интензивни физически тренировки и кардио. Активният спорт може да ги освободи от негативните мисли и именно, докато се потят, те могат да измислят стратегия как да излязат от сложната ситуация.
 
Телец
 
Упоритите Телци се справят трудно с промените и неуспехите в живота си. Те обичат да усещат, че всичко е под контрола им, поне в техния свят, и когато нещата излязат от контрол, те започват да се чувстват така, сякаш животът им се е превърнал в пълен хаос. Телците могат да се отърсят от този стрес с помощта на изкуството – да гледат забавни филми, увлекателни сериали, да ходят на комедийни постановки в театъра. Те ще бъдат погълнати от щастливите, макар и измислени, истории и ще забравят за проблемите си поне за малко.
 
Близнаци
 
Очарователните и приказливи Близнаци могат да избягат от мрачната действителност, ако се отдадат на едно от любимите си хобита – общуването. Тяхната форма на бягство е под формата на дълги, не много задълбочени разговори, в които да могат да си кажат всичко, което мислят, както и да споделят какво им тежи и какво ги тревожи в живота им. Клюкарстването също им действа като антистрес терапия.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase