Снимка: pixabay

Първите три месеца от връзката са известни като „фазата на медения месец“. В този период пеперудите в корема пърхат най-силно, партньорите са погълнати един от друг и не могат да прекарват дълго време разделени.

По естествени механизми този период отминава. Тъй като мъжете и жените се влюбват по различен начин, нещата често търпят сериозна промяна след етапа на влюбване. Мъжете се влюбват най-вече във външността и привлекателността на жените, докато на нежния пол му трябва време, за да се влюби истински в личността на мъжа.

Тук е и критичната точка, през която преминават всички двойки. Това е и периодът, в който се случват най-много раздели от страна на мъжете, защото интересите и пътищата се разделят.

Защо много мъже напускат половинките си, когато те тепърва започват да се влюбват в тях?

Той е имал нереалистични очаквания

Някои мъже просто не са способни да се влюбят искрено и истински. Те гледат повърхностно на връзките си и когато дойде момент на задълбочаване на отношенията, бягат. Моментът, в който осъзнават, че са в реалността и че половинката им иска нещата да се развият, този тип мъже рязко свалят розовите очила и дават на заден ход.

Повече по темата може дa прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase