Снимка: pixabay

Кои са любимите ви камъни и носите ли ги като бижу, а може би сте ги поставили в дома като част от интериора?

За всеки зодиакален знак има точно определен камък, който носи положителни вибрации на притежателя си. Но има специални камъни и според личното число. Кое е вашето и как да го изчислите?

Например, ако сте родени на 3.11.1981 г., вземете лист хартия и съберете всички цифри 3+ 1+1+1+9+8+1=24. Сега съберете 2+4. Ще получите общ сбор 6, което е и вашето лично число.

Лично число 1

Ако вашето лично число е 1, то вашите камъни са авантюрин и карнеол. Първият благоприятства физическото и емоционалното здраве. Помага на притежателя си да черпи енергия и да се предпази от негативно влияние. Вторият минерал може да ви помогне да мислите по-позитивно. В допълнение, карнеолът привлича любовта и хубавите емоции.

Лично число 2

За вас подходящи са перлите и лунните камъни. Лунният камък ще внесе постоянство в живота ви, помага в борбата с лошите навици, насърчава разкриването на вътрешния потенциал. Също така защитава от отрицателна енергия, помага да бъдете по-креативни и привлича любовта. Перлата привлича късмета и помага в преодоляването на трудностите и препятствията. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase