снимка: outnow.ch

Всички зодиакални знаци са различни. Колкото и общочовешки качества да се срещат във всеки един от нас, някои типични разлики ни правят толкова разнообразни по характер.

Измежду всички 12 зодии има 3, някои от представителите на които се открояват като истински гадняри. Те не се интересуват какво мислят другите. Правят каквото си поискат без да се замислят особено дали нараняват някого с думи и действия.

Тези своеобразни бандити играят по собствените си правила. Не очаквайте от тях да се придържат към това, което всички останали правят.

Тези зодии са трудни и безкомпромисни. Безстрашни бунтовници по природа, те ненавиждат правилата и установения ред.

Понякога дори са лесни за разпознаване – кожени якета, татуировки, остри думи и погледи.

Кои са трите зодии гадняри в зодиака?

Лъв

Лъвът винаги е прав. Той прави точно това, което иска. Не слуша нечие мнение, а само и единствено собствените си правила. Готов е да отиде далече в действията си без да мисли за последствията. Така често Лъвовете нараняват близките със сприхавостта си.

Ако Лъвът не е съгласен с нещо, той моментално изразява мнението си, понякога дори доста грубо. Той просто не се интересува какво ще кажат другите и какво ще си помислят за него.

Обича да нарушава правилата, да се бунтува срещу тях. Лъвовете са упорити, но смятат тази своя черта за решителност.

Лъвовете много обичат да дразнят хората около себе си. Имат вграден радар за слаби места и го използват право в десетката, което често наранява силно. Като огнен знак, Лъвът е много независим и има нужда от личното си пространство. Затова може да бъде много язвителен, когато близките му прекрачат границата. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

Боже колко точно описват скорпионите. Това са най-безкруполните, най-манипулативните, най-злобните и най-жестоки хора, които познавам. Ужасни са. В състояние са да разбият живота ти, психиката ти, здравето ти. Умеят така да завъртят нещата, че винаги да те изкарат виновен и не просто, а пред всички, дори пред самия теб колко си ужасен и какво си нищожество. Тези хора така добре могат да те смачка, че да обезличат личността ти пред самия теб. А как наказват с психически тормоз. Ужасни същества.

17

До Анонимен 13

преди 3 години

Не съм много сведущ по въпросите на астрологията, но съм чувал, че родените под знака на Скорпиона се делят на "бели" и "черни" и че разликата в характерите им е огромна. Не знам по какъв критерий се прави това категоризиране. Там, където постъпих на работа за първи път, по-възрастните колеги с потрес разказваха за дългогодишна партийна секретарка, която шеф манипулатор нарочно крепял на тази позиция, за да му е маша. Била простовата женица "черен" Скорпион и често правила зло само за кеф.

16

Анонимен

преди 3 години

Козирог е малко шиьофреничен. Докато те обича и е мил и любят. В следващия момент разбираш, че не е го е грижа. Актьор във всичко и всеки. И влюбен го играе добре. Чак му личи. И човеците му вярват.