снимка: Pixabay

Да имаш приятел, за когото си сигурен, че ще направи и невъзможното, за да те защити, е истинско богатство. Приятелите правят света по-красив, нали?

Чудесно е да знаеш, че си обичан и ценен, а още повече ревностно защитаван и обгрижван.

Някои зодии имат специално вродено отношение към приятелите си. Ако някой има за приятел някоя от изредените по-долу зодии вероятно може да потвърди тяхната самоотверженост спрямо приятелите.

Кои са зодиакалните знаци, които най-ревностно пазят и закрилят приятелството си?

Лъв

Лъвът е царят на животинския свят. За него обкръжението му е всичко на света. Той е любезен, приятелски настроен. Един Лъв винаги ще намери начин да насърчи приятел в труден момент или когато трябва да достигне пълния си потенциал.

Лъвовете са ожесточени, когато трябва да предпазят или защитят семейството и приятелите си. Те са готови да се впуснат в неравна битка и дори няма да попитат кой е прав и кой не – тутакси ще заемат страната на приятеля си.

Ако имате Лъв за приятел ще се убедите, че от него можете да получите не само закрила, но и добър съвет, когато ви е нужен.

Това, че Лъвовете се хвърлят в защита така самоотвержено не означава, че не се страхуват от конфронтации, напротив. Просто са готови да превъзмогнат себе си и собствените си страхове в името на приятелството и семейството.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

9

много хубаво

преди 3 години

И аз искам някой да ме защитава и обгрижва.

8

8

преди 3 години

Лъва е един елементарен егоист- и нищо повече! Както каза човека по-долу за тях и овена важи- интереса клати феса! Скорпионите са най-гадните същества на тази земя и въобще трябва да отпадне тая зодия от зодиака!Мисля, че телеца и рака са добри приятели- били са готови на всичко за мен!

7

зодии

преди 3 години

Вечният приятел и опора е Козирога.