Снимка: pixabay

През втората седмица на декември, Меркурий продължава да бъде в своята ретроградна позиция. Около него е Венера, а в събота Слънцето ще заеме прекрасна позиция към Уран. Стари любови ще напомнят за себе си, ще разрешаваме любовни проблеми, но ще можем и да привлечем нова любов в живота си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията ще имат възможността да обсъдят въпроси, които ги вълнуват. Ще успеете да преоткриете себе си, половинката си. Може да осъзнаете, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности и това ще ви вдъхнови да предприемете нещо заедно, може би спорт, курс, семинар, пътуване.

Телец

Ако се намирате във връзка, това ще бъде една добра седмица за вас и любимия човек, в която ще обсъдите важни финансови въпроси. Може да се наложи да вземете решение относно съвместна инвестиция. Необвързаните Телци ще направят равносметка за интимния си живот и ще осъзнаят какви промени е добре да направят, за да се придвижат напред.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще бъде повече от хармоничен. Да, Меркурий все още е ретрограден във вашия партньорски сектор. Дори и да се стигне до някакво неразбирателство с половинката, Венера ще помогне да възвърнете хармонията.

Ще бъдете мотивирани да постигнете разбирателство по отношение на всички съществуващи несъгласия, които може да имате. Ако сте необвързани, не оставайте у дома, никога не знаете кого ще срещнете! Бъдете социални!  

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase