Снимка: Reuters

Когато се влюбим всичко край нас е розово, нереално, не виждаме проблемите или ни е твърде удобно да затворим очите си за тях. Минава време и получаваме така очакваното предложение за брак. Скачаме отчаяно в идеята да се обвържем с някого за цял живот, забравяйки да си зададем някои важни въпроси.

„Мога ли да видя себе си в семейството?“ е единият от тях. Може ли да посрещате празници, да се занимавате с битовизми, семейни събирания и т. н. Следват още няколко въпроса, които е добре да си зададете преди да встъпите в брак. Вижте кои.

„Определя ли ме като личност?“

Дали вашият партньор ви оценява като човек? За всяка жена е важно нейният съпруг да я оценява като пълноценен човек, да харесва нейните амбиции в кариерата, да зачита усилията ѝ в домакинството, да се включва и той, да уважава желанието ѝ за лично време, в което тя да се погрижи за външния си вид и т. н. Преди да се отдадете на някого завинаги се уверете, че имате неговата пълна подкрепа.

„Имам ли му доверие?“

Дори и да има минимален процент на съмнение в коректността на бъдещия ви съпруг е добре да преосмислите идеята да се обвържете завинаги. В една връзка доверието е от първостепенно значение. И ако се налага да поставяте често под въпрос думите и действията на мъжа до себе си, дали той е подходящ за ваш съпруг?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase