Снимка: Reuters

Всеки от нас има моменти, в които се чувства меланхоличен, без енергия и то не по време на работа, а когато се приберем у дома. Понякога тези наши усещания се дължат на негативната енергия, която е натрупана в дома ни.

Има много различни начини да прочистим тази негативна енергия. Като за начало е добре да се премахнат всички счупени и ненужни вещи от дома. В следващите редове ще видите още няколко съвета за насърчаване на позитивното край вас.

Черен турмалин

Този кристал е евтин, но действа като „гъба“ за негативната енергия. Може да го поставите във всяко помещение в дома си, в близост до външната врата. За черния турмалин се смята, че поглъща и електромагнитната енергия, така че може да го поставите и в близост до рутер, компютър и всякаква друга техника.

Един път седмично почиствайте кристала с вода. Розовият кварц също ще подобри вибрацията в дома ви.

Свежи растения

Стайните растения са добро средство да запазите положителната енергия в дома си. Всяко растение може да ви бъде от полза. Въпреки това, специфични растения, които допълнително могат да прочистят дома ви са лавандула, евкалипт, градински чай. Отглеждайте ги в саксия или поставете от тях във ваза във всяка стая в дома ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase