Снимка: Reuters

Май е един от най-красивите пролетни месеци, въпреки че в последните дни времето се опитва да ни убеди в обратното. Да си роден по това време на годината е привилегия. Природата вече се е събудила, всичко е по-различно в сравнение с изминалата година, а годишнината от появата ти на белия свят е поредната промяна и вдъхновение.

Ако сте родени през май, вижте какво ви отличава от останалите.

Силно мотивирани

Родените през май не само, че са силно мотивирани, те не се нуждаят някой да ги подсеща да следват плановете си. Винаги си създават графици, които следват стриктно. Провалите не са нищо за тях. Или казано накратко – никога не биха позволили на един провал да ги откаже от постигането на целите им.

Обичат вниманието

Да си роден през май, обикновено значи, че светът те е посрещнал с много цветове и светлината на слънцето. Ако това е вашият месец, то със сигурност искате постоянно да ви се обръща внимание и ако случайно не се случи, ще направите всичко възможно да обърнете нещата във ваша полза. За ваш късмет, харизмата ви е толкова силна, че когато се намирате в компания, погледите лесно биват приковани във вашата особа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase