Снимка: личен архив
Съпругата на капитана на националния ни отбор по волейбол Владо Николов Мая Николова и трите им деца са неотлъчно до него на всеки негов мач. Единството и подкрепата са най-важните неща за едно семейство и Мая го доказва.
 
Какво друго е от значение в любовта, живота и семейството, за пътешествията, за това да си майка и за това как ще прекара празниците със семейството си – ето какво ни разказа Мая Николова специално за Az-jenata.bg:
 
Би ли се представила с няколко думи пред нашите читатели?
 
Здравейте! Аз съм Мая, на 37 години, професия мама на пълен работен ден, българка по паспорт и душа, гражданин на света в последните 15 години. Понастоящем аз и моето семейство живеем във Франция, в един от най-красивите и добре устроени градове – Лион, а причината да сме тук, е работата на съпруга ми, който е професионален волейболист и играе в местния клуб.
 
Майка си на трима сина. Как се справяш с четирима мъже вкъщи?
 
В моя мъжки свят се чувствам често необичайно, но пък никога не скучая. Всеки ден е забързан и изпълнен с много екшън и често се чувствам като командир на малък отряд, в който трябва да изпълнявам едновременно няколко роли.
 
Като семейство спортисти предполагам се радвате, че по-големите ви синове следват вашите стъпки. Би ли била доволна, ако и най-малкият ви син един ден стане спортист?
 
Изключително важно е за децата да се занимават със спорт. Той възпитава, социализира, премахва грешни хигиенни и хранителни навици, отваря нови светове и хоризонти. Никога не сме се замисляли, дали нашите деца ще се занимават със спорт в детска възраст. Дали ще го изберат за професия вече зависи единствено и само от тях и техния талант и воля.
 
Останалата част от интервюто прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase