Снимка: tvzap.kataweb.it

Някои жени се затрудняват да намерят подходящ партньор, докато други са изправени пред дилемата: „Кой от двамата да избера?“.

На пръв поглед тази ситуация е дори приятна и галеща самочувствието, но всъщност може да бъде доста стресираща и поставяща жената в напрежение. Все пак тя трябва да направи правилния избор, което никак не е лесно.
Много дами се доверяват на инстинкта си, което в повечето пъти е правилното нещо.

Въпреки това има няколко съвета, които могат да ви насочат, ако в момента се разкъсвате между двама мъже.

Ето ги и тях:

1. Помислете за положителните качества и на двамата

Какво ви кара да харесвате всеки от тях? С какво тези двама мъже са спечелили вниманието ви и донякъде вашите чувства? Имат чувство за хумор и/или пък са много грижовни? Може би единият от двамата ще излезе едни гърди напред с повече положителни качества.

2. Помислете за начина, по който и двамата мъже ви карат да се чувствате

Да, изключително важно е мъжът до вас да бъде добър и да се държи прекрасно с вас, но както знаем, много пъти добрите момчета са пренебрегнати. По простата причина, че не само отношението е важно, но и начинът, по който се чувствате с даден човек. Химията и привличането също са много важни, когато става въпрос за успешна връзка.

3. Помислете за отрицателните качества на всеки от двамата

Хората имат както добри качества, така и лоши. Ето защо е важно да помислите и за негативните страни на всеки от претендентите за вашето сърце. Дали някой от двамата няма черта на характера, която в някакъв момент ще бъде проблем или дори непоносима за вас? Това е още нещо, върху което трябва да размишлявате.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

30

Жена

преди 5 години

до 41Не ме интересуват причините, миналото, болките,недостиганията и всякакви предрасъдъци и недостатъци, които някой на сам себе си е набил или е позволил на някой неважен да му набие. Винаги, винаги оценявам това, което прави един човек СЕГА и в момента. Лъже ли ме, хвана ли го...ще му ?ба майката. Без извинения. Искрен ли е, докаже ли го с годините - вярна съм. Толкова е просто за схващане, че само най-големият *** не може да го вдене. Много такива срещнах...много. Изгубиха ми времето.

29

Жена

преди 5 години

и пак до 36И знаеш ли, не знам кое точно е това днешно поколение жени, но дай три думи да видя какви са.

28

Жена

преди 5 години

"Аз пък ще ти кажа, че всички тия жени, които търпят простотиите на мъжете си и обратното, до голяма степен е така, заради СТРАХЪТ ДА НЕ ОСТАНЕШ САМ! Така явно им е по-добре...." - за жалост,не съм правилният човек,който да попиташ.Аз лично проблем със самотата и оставянето сама нямам. Проблемът е,когато имаш дете и го няма мъжът, който се е правил на мъж и на който се предполага, че детето трябва да разчита и да му служи за пример за мъжественост, отговорност и за поведение. С гейове не става.