Снимка: photl.com

Каква е вашата кръвна група? В следващите редове може да видите какво показва за вашата личност кръвната ви група и с кои други групи си пасвате най-добре в любовта.

Нулева кръвна група

За вас може да се каже, че сте социална пеперуда. Уверени сте в себе си и обичате да привличате вниманието на околните. Стремите се винаги да правите добро впечатление на хората. В работата сте добре организирани, упорити, което ви води напред към успехите.

Хората с нулева кръвна група са и добри лидери и могат да се реализират в областта на политиката, спорта, инвестициите, но трябва да внимават с хазартните игри. Най-добра съвместимост биха имали с партньори, които са с кръвни групи О и АВ.

Кръвна група А

Хората родени с кръвна група А са склонни по-често да изпитват безпокойство и тревога. Те са големи перфекционисти, чувствителни натури, а в любовта и малко срамежливи. Обичат често да остават насаме, старателно избират приятелите си, което ги поставя в групата на интровертните личности. 

Чувствителни са към средата, в която живеят и работят и са големи романтици. Що се отнася до връзките, те биха имали най-добра съвместимост с личност, която има АВ кръвна група. Добре се реализират в областта на счетоводството, икономиката, компютърните науки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase