Снимка: outnow.ch

Статус "необвързана“? За някои дами това е преимущество, защото могат да правят каквото искат с живота си, докато на други им е писнало да бъдат дълго време без близък човек до себе си.

Ако вие се причислявате към втория тип – не се притеснявайте, защото точният човек ще се появи рано или късно. Докато настъпи този момент обаче, ето няколко начина, с които ще запазите своя оптимизъм и вяра в любовта:

1. Научавате се кое е важно, макар и индиректно

Казват, че човек се учи от собствените си грешки. Това е вярно, но не изключвайте възможността да научите много за живота и връзките от свои приятели. Докато те се влюбват, а след това изпитват разочарования, вие сте хората, които гледат всичко отблизо, но все пак безпристрастно. Хубавото е, че когато сърцето на ваша приятелка бъде разбито, ще можете да си извадите изводи и да не допускате нейните грешки. Не пренебрегвайте опита на другите, а се учете от него.

2. Вие сте повече себе си

През времето, когато сте необвързани, вие имате възможност да формирате своята личност и то без чужда намеса. По този начин ще дадете пълна свобода на желанията си, ще можете да се отдадете на своите страсти и хобита. Ще се научите, че заслужавате уважение от половинката си и шансът да се задоволите с нещо по-неподходящо намалява драстично.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

Наличието на гадже определя самочувствието, самомнението, душевното състояние?!Ето случай за специализирана помощ.Всеки сам си определя пределите на щастието и самочувствието.Хайде напишете подобна статия за тези, които агонизират в неравностойна връзка и стоят заради децата!Анонимен 16 - напълно сте прав - По-добре сама, отколкото зле придружена.Щастливо неомъжена :)

8

Анонимен

преди 7 години

Човек и добре да живее се жени...

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7 Ми те ако имат хубав секс, начи се обичат, бе!