Снимка: outnow.ch

Чудите ли се защо някои мъже винаги успяват да грабнат най-готиното момиче? Е, тайната не се крие в перфектната визия, а в личните качества и поведение на тези господа.

Ето и кои „типажи“ лесно си проправят път до сърцето на една жена и защо. Правете си записки и вземете най-доброто от тях!

Интелигентният

С него може да се говори на всяка тема и той окуражава жената да мисли и да казва мнението си. Често притежава интересно чувство за хумор, което я разсмива. С него никога не е скучно.

Защо е неустоим?

Интелектуалната съвместимост е изключително важна за успеха на една връзка. Когато един мъж може да даде много отговори и да събуди интересни въпроси, той улавя в мрежата си всяка жена.

Увереният

Той притежава завиден контрол, самоувереност и аурата му е като магнит за жените. Той не ревнува, защото не вижда заплаха в другите мъже.

Защо е неустоим?

С него егото на жената също се вдига и тя се чувства по-свободна и независима. Връзката не е капан, а място, в което жената може да се себеизяви. Той не търси одобрението ѝ, което я кара още повече да му се доказва.

Артистът

Артистите са спонтанни, често романтични и много замислени. Често използват любовта за своя муза и произведенията им описват чувствата и красотата на половинките им.

Защо е неустоим?

Всяка жена иска да се чувства уникална и специална. Неговите артистични жестове създават това усещане. Артистите са замислени, живеят в свой свят и това ги прави изключително мистериозни за другия пол. Жените искат да разгадаят тази мистерия и да видят техния свят.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase