Снимка: Reuters

Казват, че почеркът, изборът на парфюм, червило и цвят на облеклото може да подскаже за това каква личност стои пред вас. Любопитното е, че към този дълъг списък, издаващ определени характеристики, се вписва и цветът на косата. А вие с какъв цвят на косата сте? 

Блондинка 

В световен мащаб само 10% от хората се раждат с естествено руси коси. Русият цвят винаги привлича вниманието. Той съставлява безкрайно много нюанси в себе си на русото от платинени кичури до златисти и леко опушени руси коси. Зад сексапила и невинността на русата коса се крие личност, която обича забавлението, флирта и запознанствата.

Коса в омбре цветове 

Омбре боядисването на косата все още е популярно и предпочитана комбинация от цветове сред дамите. Най-честият избор, който правят те, е на тъмни корени и кичури, които да контрастират като са по-светлокафеникави, руси или дори червени. Зад този избор се крие личността на модерното момиче, безгрижното момиче, това, което обича разнообразието и игрите в любовта. 

Тъмнокафява коса 

Тъмнокафявата коса е близка по цвят до черната и е избор на дамите, около които винаги има малко мистика. Те са с високо самочувствие и нерядко се оказват доста креативни. Обичат да доминират в любовта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Коментари Напиши коментар

10

до Калоян

преди 9 години

Жените са да ги ****.За споделянето - нямаш ли си приятели, в краен случай може и Мама.

9

IIvanoff

преди 9 години

Ха, Ха, Ха...Аз тези като ги гледам се еднотипни к***урви, нищо че са с различен цвят на косата!! - много лош пример с тази снимка... или манипулативно правилен?...

8

eli

преди 9 години

Popitali radio EREVAN:Kakvo e tova ryso I umno? Kokershpaniol.....