Кадър от филма "Преди залез"; Снимка: outnow.ch

Първите впечатления се правят само за няколко минути, но тяхната сила може да окаже влияние за много време напред. Всъщност развръзката в отношенията между двама души до голяма степен зависи от това по какъв начин жената възприема мъжа и обратно. Докато за мъжете особено важен е външният вид, жените обръщат внимание на много малки детайли, които не са свързани само и единствено с начина, по който човек изглежда. Всъщност кои са нещата, които „женският радар“ забелязва веднага у мъжа?

Ето ги и тях:

1. Физика. Да, размерът определено има значение за жените. Ръстът и теглото са едни от първите неща, които дамите забелязват у мъжа. Ако една жена си помисли, че човекът срещу нея е „твърде нисък“, „твърде висок“, „твърде дебел“ или „твърде слаб“, то определено има проблем, защото тези описания квалифицират мъжа по-скоро като непривлекателен. Добрата новина е, че приемливите граници се влияят предимно от височината и теглото на самата жена.

2. Атрактивност и външен вид. Казват, че красотата на човек не се изразява само в неговите физически данни. Има качества, които са далеч по-непреходни, отколкото стегнатата кожа например. Въпреки че жените са наясно, че един мъж трябва да има не само визия, но и добри личностни характеристики, все пак те обръщат внимание и на външния му вид. Така че не си позволявайте да ходите със смачкани дрехи, неоправена коса, без парфюм и т.н.

3. Усмивката. След като жените са огледали физиката и цялостната визия на мъжа, те непременно се спират и на неговата усмивка. Способността мъжът да се усмихва е особено важна, особено през първите няколко минути на срещата. Усмивката е символ на позитивизъм, поздрав и добро настроение. Има едно условие обаче – усмихнатият мъж е привлекателен и магнетичен само ако зъбите му са здрави и поддържани.

4. Чувството за хумор. Жените обичат мъже, които ги карат да се смеят. Това автоматично печели вниманието им.

Кои са другите неща, които жената забелязва у мъжа веднага, можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase