Снимка: outnow.ch

Трейси Кокс е сексолог с повече от 20 години практика и автор на редица книги, свързани със секса. Според нея много от разпространените теории трябва да бъдат преразгледани или напълно преосмислени. Чрез проверката на времето много неща, свързани със секса, се оказват подвеждащи или дори неверни. Затова Трейси Кокс решава да развенчае някои от най-популярните сексуални митове.

1. Секси бельото ще помогне да подобрите сексуалния си живот. Новото бельо, колкото и съблазнително да бъде то, няма да може да разреши вашите сериозни проблеми между чаршафите. Секси бельото ще ви помогне единствено да разберете къде всъщност е проблемът, а именно в липсата на усилия.

Дали мъжът до вас все още ви вижда като изключително секси жена, след като по цял ден ходите с тези развлечени дрехи пред него? Съветът за съблазнителното бельо е толкова разпространен, защото все пак има доза истина в него, а именно – трябва да се стараете да изглеждате колкото може по-добре пред партньора си.

2. Трябва да говорите за секс. Обикновено хората говорят за секс в началото на връзката си, когато страстта все още е силна. След това постепенно темата отшумява, докато не затихне съвсем в най-неподходящия момент. Няма как да решите проблемите си, ако не говорите за тях. Казано с други думи, говорете за секс не само в началото на връзката си, но през цялото време, особено когато има някакви проблеми. Премереното говорене на тази тема може да бъде инструмент да се поддържа жива сексуалната искра.


3. Трябва да планирате сексуалния си живот. Няма нищо по-лошо за желанието ви от това да правите секс по график – в дните, които са „най-удобни“. Какво еротично и възбуждащо има в това: „Трябва да правим секс тази вечер“. Сякаш казвате: „Трябва да почистя дома тази вечер“.

Ако все пак двамата с партньора ви сте планирали да правите секс определена вечер, то постарайте се да го изненадате с нещо. По този начин ще направите изживяването по-вълнуващо, пише вестник Daily Mail. Планирането е скучно, но планирането на нещо ново може да бъде наистина палаво.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase