Снимка: БГНЕС
fallback

Крайнодясната Партия на свободата (FPÖ) печели парламентарните избори в Австрия, показват първите предварителни резултати.

FPÖ на Херберт Кикъл получава 29,1% от гласовете, сочат прогнозите, публикувани от обществената телевизия ORF.

Австрийската народна партия (ÖVP), водена от канцлера Карл Нехамер, получава 26,2% от гласовете и остава на втора позиция.

Първоначалните оценки са основани на преброяването на част от гласовете по пощата и на бюлетините от затворените по-рано избирателни секции, отбелязва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Анонимен

преди 37 минути

Крайностите и десните политики, на събиране на евтина работна ръка от бедните и разбити от имперските политики на Западна Европа, бяха достигнати. Това е нормализиране и лява политика на подкрепа на народа, не на интересите на бизнеса за евтина работна ръка и бизнес експериментите със стартъпи и еко далавери на бизнеса.

60

Анонимен

преди 38 минути

27 47 В най-крайната си форма концепцията е развита от националсоциалистите, които я съчетават с идеята за германското расово превъзходство и се опитват да я реализират във Втората световна война.[4]Понятието жизнено пространство се използва и от фашисткия режим в Италия за изгражданата от него колониална империя в Средиземноморието и Източна Африка.

59

Анонимен

преди 39 минути

Супер, няма Шенген за нашите пишман демократи!

fallback