Снимка: архив, БГНЕС

Рон Джеръми - един от най-известните актьори във филми за възрастни, е настанен в държавна психиатрична клиника, след като е признат за неспособен да отговаря пред съда по обвинения в изнасилване и други сексуални посегателства, предаде Ройтерс, позовавайки се на окръжната прокуратура на Лос Анджелис.

Шестдесет и девет годишният Джеръми може да бъде задържан за срок до две години, каза говорителят на окръжната прокуратура Грег Рислинг. Изслушването на порноактьора е насрочено за 8 май.

Срещу Рон Джеръми са повдигнати 30 обвинения в изнасилване и други сексуални посегателства, извършени в района на Лос Анджелис за период от 23 години. Джеръми не се признава за виновен.

През януари съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Роналд С. Харис постанови, че Джеръми е неспособен да съдейства в своя защита, според неговия адвокат Стюарт Голдфарб. Голдфарб не е отговорил веднага на запитванията за коментар.

Рон Джеръми беше сред най-големите имена в порноиндустрията. От 70-те години на миналия век актьорът се е снимал в повече от 2000 филма за възрастни.

Джеръми беше в затвора от арестуването си през 2020 г.

(БТА, Елена Христова)
 

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 63, какъв "актьор" е този бе, тове е дно загубило човешки облик изкукало Ж И В О Т НО!

59

със 2см. ми е

преди 3 месеца

по дълъг !

58

Анонимен

преди 3 месеца

Най великият актьор на всички времена