Снимка: архив, БГНЕС

Едно дете загина, а друго пострада тежко, след като бяха блъснати от товарен влак в западната част на Германия, съобщи полицията, цитирана от Асошиейтед прес.

Децата са две момчета на девет- и десетгодишна възраст. Те са блъснати от влака снощи в град Реклингхаузен в промишлената Рурска област.

По-голямото момче е загинало, а по-малкото е откарано в болница. Полицията заяви днес, че най-голямата опасност за живота на детето е преминала.

Органите на реда добавиха, че няма данни да са блъснати и други деца, но въпреки това ще се изяснява дали преди инцидента на релсите е имало и други хора.
(БТА, Владимир Сахатчиев)

 

Коментари Напиши коментар

4

Христо Христов

преди 1 месец

Ми да ги мачкат. Полза от тях едва ли ще има.

3

Анонимен

преди 1 месец

Доста често в Германия има забавяне на влаковете заради деца, които играят на релсите. По няколко часа не могат да ги изгонят, защото на дете в Германия не можеш да кажеш нищо. Децата нямат никаква идея, че правят нещо лошо за останалите и нещо опасно за тях. На едно дете трябва да му се скараш, за да се научи. В Германия няма такова нещо. Същите деца като станат на 13-14 и почват да се напиват всеки ден. Липсата на строгост ги съсипва.

2

Анонимен

преди 1 месец

те *** дето са на 12 пък с бради не са виждали железния кон и понякога стават инцидентиии