Снимка: БГНЕС

Гласуването на произвежданите парламентарни избори в Унгария приключи, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Първите резултати от изборите, на които министър-председателят Виктор Орбан се бори за четвърти пореден мандат, се очаква да бъдат съобщени по-късно тази вечер.

Социологическите проучвания в последните дни на предизборната надпревара свидетелстваха за лека преднина за партията ФИДЕС на Орбан пред коалицията на обединената опозиция.

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 4 месеца

Избирането на Орбан за 4-ти път е огромен шамар за Урсула, Жан Мишел Жар, Сорос, Ze, и пр безотговорни хора. Не споменавам наш Киро, той е само от местно значение.

39

Анонимен

преди 4 месеца

След вчера, всички европейски про-либерални правителства се страхуват от избори. Унгарците дадоха пример на целия континент как се защитават интереси. Чакаме Франция. На Макарона ще му се наложи да измисля разни геройства - да иде до Мпосква, Киев, Мариупол, да си спомни за мозъчната смърт на НАТО и да развява знамето на мира. Или да вкара Франция в конфликт. Само гледайте.

38

крадливо ЕС

преди 4 месеца

хората все повече мразят ес защото ни присъдиниха да си продават вмирисалите сирена и гмо продуктите , и нашето селско стопанство закъса , да ни теглят природните русурси за жълти стотинки и златото и тн