Снимка: БГНЕС

Властите в Австралия обявиха бедствено положение в района на столицата Канбера, съобщи Нова телевизия. Няколко са огнищата, които бушуват там. Най-голямото е с площ от над 18 000 хектара.

Температурите от 40 градуса, сухото време и силните ветрове допринасят за стихийните пламъци. Повече от две седмици продължават да горят пожарите край Канбера.

В края на миналата седмица властите затвориха за кратко и летището, тъй като пламъците се доближиха опасно близко до пистите.
 

Коментари Напиши коментар

3

Арест за министри

преди 1 година

Природата иска арести на министри и други виновни за не вземането на срочни мерки за гасенето на пожари.Изгорени живи са милиони важни бозайници и други приятели на Земята пратени на временна лечебна почивка вкл кенгура,панди...
Аман от наркомани на власт. Трилиони живи долари са щетите за региона.. Доставете им срочно противопожарни самолети и друга техника на Австралия пари имат много..
Подпалиха ги с нови радари с холограми в тях..

2

Анонимен

преди 1 година

Очакваме официално потвърждение от нашия специален член-кореспондент Сиднай Клошовиц фон Хърбър Бридж

1

гл щеф

преди 1 година

до. цял свят. от гл. шеф на тайно разузнаване. г. меркел. вие сте защитена от новият грип. коронавирус. пазете се умолявамеви. от този смъртоносен грип. пийте повече течности и плодове. ние се грижим за вашето здраве. хиляди дълголетия от нас [разузнаването ]