Pixabay

Лятото е в разгара си. Всеки прави планове за почивка и купони. Но каквото и да правите, няма как да се противопоставите на планетите, които ви ръководят. 

Според астролозите, лятото ще е късметлийско за определени представители на зодиака, докато други ще срещнат известни трудности. 

Ето кои четири зодии ще имат едно страхотно лято - ще им върви както в личния живот, така и на работното място. 

Близнаци

Макара и да са отпускарски настроени, хората от тази зодия имат шанс да получат повишение заради усилията, които полагат през последните месеци. Те се получат нужната подкрепа и насърчение за идеите, които искат да осъществят. Така постепенно ще се издигнат в очите на своите ръководители. 

В любовта звездите също са на страната на Близнаците. Очакват ги романтични топли дни, изпълнени с много страст. 

Дева

След лутането кое е най-доброто за техния живот, те най-сетне ще намерят правилния път. Това лято ще се научат да обмислят решенията си и да преценяват всяка една ситуация. Най-накрая ще спрат да се обвиняват и критикуват за минали свои действия и ще започнат да живеят в настоящото. 

Щастието ще бъде на страната на Девите, които през следващите няколко месеца ще поставят себе си на първо място. 

Oстаналите, зодии, които ще имат късмет през лятото, четете в Tialoto.bg 

 

Коментари Напиши коментар

1

Дева

преди 4 дни

Дано не е до зодия а до характер защото познавам мъж Дева който е критичен към всички около него,но не и към него самия.Обръща внимание според заслугите му в обществото и най вече с финасовите им средства.Колкото повече парички имаш толкова ще си му по драг.Щом собственото му бебе не е негов проблем и не се интересува за него след посещение в спешен кабинет какво да кажа,че мисли за всички а не за себе си.Пфу....нарцис!!