Снимка: архив, Reuters
fallback


 

 

Клип, показващ аскетичната красота на севернокорейската столица Пхенян, се появи в интернет.

Клипът е дело на ентусиасти-професионалисти със съдействието на Националното управление по туризма и агенция Корьо Турс, пише Росбалт. Както и на всички туристи, и на тях е било разрешено да снимат всичко освен военни обекти, строежи и „неразвити“ области.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Джон

преди 10 години

Има развитие защото са се изолирали от наднационалните/ционистки грабители и въпреки санкциите които им налагат, както сега започват и на Русия се развиват. Все пак трябва да се има напредвид че това е пропаганден клип показващ само добрите страни, там има диктатура и концлагери за инакомислещите, хора с промити мозъци и едностранчиво мислене, репресии и чуство на угнетеност. Има и хора бити и изтезавани и подлагани на гаври в концентрационни лагери. Има забрана и преследване на християнството.

40

Анонимен

преди 10 години

Абе къде са им канибалите??? Къде е голият народ-умиращ от глад??? Тия корейци,в много гадна столица живеят--без ток,без метро,без обществен транспорт и всички са голи и боси......Май информационното затъмнение го правим ние--демократите.......Немогло да се снима военни обекти-то във всяка държава неможе.Имало неблагополучни райони--Еми в Париж,Лондон,Ню Йорк,Берлин,Рим....гетата какво са???

39

Анонимен

преди 10 години

До АнонименУ нас няма тротоари! В големите градове те са потънали и с разместени плочи. Пълно е с безразборно паркирани автомобили. Интересите пречат да се въведе ред Ходил ли си скоро в Созопол? Трагедия...

fallback