Снимка: Reuters
fallback

Не всички детайли по новата спасителна програма за Гърция са готови. Това е съобщил за Reuters източник от Европейския съюз, пожелал да остане анонимен.

Утре финансовите министри на държавите от еврозоната трябваше да се срещнат в Брюксел и да обсъдят спасителното финансиране. Вместо това те ще говорят по телефона.

Председателят на Еврогрупата Жан-Клод Юнкер съобщи, че все още се очакват писмените гаранции на политическите лидери в Гърция, че икономическите реформи в страната ще бъдат осъществени.

В момента правителството на Лукас Пападимос заседава извънредно в Атина и обсъжда действията, които Атина трябва да предприеме, за да получи спасителното финансиране.

Още за кризата в Гърция четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

ринго

преди 12 години

при фалит никой не може да им вземе нищо на гърците особено частните кредитори .Ще имат да вземат ...някой път.Без заробващите европейски директиви гърците ще се оправят сами и то доста добре .ЕС е заробваща и задушаваща малките държави .Въобще не ни трябва .

55

до56

преди 12 години

Като си толкова добре осведомен я ми кажи колко струва една и съща марка цигари в България и в Гърция,въпреки че разликата в цените не е само тази ,просто спри да говориш наизуст!!!!!!

54

Анонимен

преди 12 години

Да си плюеш родината и да защитаваш някаква друга страна. Наистина доста слабохарактерни типове има по форумите.

fallback