Снимка: Pixabay

Времето от днес започва пак да се затопля. Единствено над планините могат да се развият купести облаци. 

 
Минималните температури за сутринта са от 15 до 20 градуса, в северозападните полета - до 13-14.
 
Максималните температури ще са от 28 до 32 градуса, в района на Кърджали и Свиленград ще стигнат до 33. Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.
 
По Черноморието ще е слънчево. Следобед по северното крайбрежие може да се появят облаци. Вятърът ще бъде до умерен от североизток . Максималните температури на въздуха ще бъдат от 29 до 31 градуса. Температурата на морската вода ще е около 24 градуса по северното крайбрежие и около 26-27 градуса по южното. 
 
В сряда жегите ще се завърнат. Над планините може да се развиват купести облаци. В четвъртък и петък ще бъде топло. Възможни са превалявания следобед над планините от западните райони. 
 
В събота и в неделя валежите ще бъдат повече, но по Черноморието ще остане почти без валежи.
 

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 години

Никой не го интересува Бетономорието. В Гърция как е?

4

Анонимен

преди 2 години

На морето у нас е пълно с българи.Най- после спокойствие.Храната е по- евтина от софийската.Иначе в големите вериги е на същите цени.По хотелите не е добре да се ходи, заради пандемията.На палатки,каравани, квартири си е о.кей.

3

Анонимен

преди 2 години

В КОВИД отделенията ще е много комфортно. С тия скафандри.,,Не че има вирОс,де. Ама и 5G-то стига.,,Горките медици.То и на болните няма да им е лесно.,,Не че са болни.,,