Видео 07.06.2019

Изпращаме седмицата без дъжд и облаци, със слънчево време

Днес над страната времето ще остане без облаци и преди обяд ще бъде слънчево над цялата страна. По-плътна облачност ще има над Североизточна България и над планините, където в следобедните часове ще превали и прегърми. В Западна и Централна България обаче ще остане сухо.

Това стана ясно от прогнозата на синоптика на Bulgaria ON AIR Симеон Матев, който подчерта, че времето продължава да се затопля и максималните температури ще достигнат летни стойности от 27 до 32 градуса.

Не е изключено да превали краткотрайно по северното ни крайбрежие. По морето обаче също ще бъде топло.

В събота отново ще има много слънчеви часове, но следобед в Източна България не е изключено да прегърми и превали. Черноморието ще бъде обект на кратки следобедни валежи. Ще има места у нас с максимални температури от 33 градуса.

В неделя се очакват краткотрайни валежи в голяма част от страната, като по-интензивни ще бъдат в Северна България. Новата седмица ще започне с условия за краткотрайни валежи, основно в следобедните часове и в източната половина на страната. В края на следващата седмица дори се очаква да ни връхлети първата по-гореща вълна.
 

Коментари Напиши коментар