Снимка: БГНЕС/EPA

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп „вече не е недосегаем“, заяви късно снощи порнозвездата Сторми Даниълс в първото си интервю от както на Тръмп бяха повдигнати обвинения в Манхатън, предаде ДПА.

Даниълс посочва, че й е направило впечатление, че хората реагират по различен начин сега при повдигането на обвинения срещу Тръмп, в сравнение с реакцията им при първите съобщения за сексуалната й среща с Тръмп преди години.

Според порнозвездата, първия път са я наричали „златотърсачка“, „уличница“, „курва“, „лъжкиня“ и какво ли още не. А сега реакцията е най-общо „ще те убия“.

Даниълс е в центъра на делото срещу Тръмп във връзка с парите, които са й били платени, за да си мълчи за връзката си с кандидат-президента по време на кампанията през 2016 г.

Даниълс говори пред британския вестник „Таймс ъв Ландън“ и разказва, че когато разбрала за повдигането на обвинения срещу Тръмп, била на езда с коня си, който се казва Изкупление и в това има нещо иронично и забавно. Тя казва още, че вложила част от платените й 130 000 долара за закупуване на ремарке за превоз на коне.

Даниълс заявява, че не се бои да се изправи срещу Тръмп в съда, защото го е виждала гол и няма начин той да изглежда по-плашещо, когато е с дрехи. Актрисата обаче признава, че усеща сериозността на ситуацията и потенциалната опасност.

Коментари Напиши коментар

70

доктор Живаго

преди 2 месеца

Цената на порно артиска средно е 10,000 за 24 часа.Преди 30 години имах предложение от неколко такива но отказах.Да не ме иии бал луд. аз не кензам долари.

69

Реклама и правят

преди 2 месеца

Експерти да докладват с какви наркотици е презобена жената рекламираща се, че МАЙ имала лечебен полов контакт с Тръмп.НАркотиците миришат при отделяне на пот,урина и ..

68

Анонимен

преди 2 месеца

Запаметила ли е моментите със селфи как с познат не/недосегаем човек получила от него бая/бакшиш.