Снимка: БГНЕС/EPA

Автомобилният гигант Форд обяви, че планира да достигне голямо повишение в производството на електромобили за следващите четири години, съобщи FOX News.

Още по темата
Общият растеж трябва да се удвои през следващите четири години. Планира се производството на екологични превозни средства да се повиши с деветдесет процента.

До края на следващата година броят на произведени електромобили трябва да достигне 600 000. През следващите четири години е планирано производството на над 2 милиона електромобила.

Това надвишава очаквания растеж на глобалното производство. Планирани са огромни инвестиции.

Компанията ще отдели около 50 млрд. долара за производството на електромобили. Гарантирани са и продуктите за производство.

Компанията направи значителни промени в своята работа, за да осъществи плана.

Коментари Напиши коментар

22

От Вселената

преди 6 месеца

До 25 Анонимен Разликата между Конопа и Марихуаната е както между Мъжа и Жената, Конопа винаги расте, както и Мъжете по високо от Марихуаната - Жените. Конопа съдържа вещества, които са подобни до веществата в Мъжкия организъм и поддържат Логиката в Живота. Марихуаната съдържа вещества които са подобни до веществата в Женския организъм и поддържат Емоциите в Живота. И затова Конопа - Мъжа като се съберат заедно с Марихуаната - Жената става Експлодия и се ражда Бебенце!

21

Гневен българин

преди 6 месеца

Какво е общото между диарията и електрическата кола???Че и с двете не си сигурен дали можеш да стигнеш до вкъщи...

20

От Вселената

преди 6 месеца

Небето като от коприна, това е моята родина!