Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп се завърна в Белия дом - поне под формата на снимка, която виси на коледната елха на Байдън, открита в понеделник, съобщи АФП.

Няма да е преувеличено, ако кажем, че между Тръмп и Байдън има вражда, главно защото Тръмп продължава да прокарва безпрецедентния си опит да убеди американците, че Джо Байдън всъщност не го е победил на президентските избори през 2020 г.

Но темата на първата дама Джил Байдън "Подаръци от сърце" за тазгодишната коледна украса носи добронамереност в сезона.

На елхата в държавната трапезария виси снимка на Тръмп и съпругата му Мелания в златна рамка, заедно със снимки на Обама, семействата на двамата президенти Буш, Рейгънови и Картър.

Още снимки на бившите първи семейства, сред които е и Тръмп, украсяват коридора. На друга стена са окачени рамкирани празнични поздравителни картички от Байдън, Обама и Тръмп.

Своеобразното коледно примирие контрастира с горчивите отношения между Тръмп и Байдън.

След победата на Байдън Доналд и Мелания Тръмп задраскаха дългогодишната традиционна покана за чай, която отиващите си президенти и първи дами отправят към своите приемници.

В друго нарушение на по-благопристойните обичаи на Белия дом Тръмп така и не прие своя предшественик демократ Барак Обама за официално откриване на портрет.

Републиканецът също така все още не е окачил собствения си портрет в Белия дом на Байдън.

Коментари Напиши коментар

2

ПорЦелан

преди 1 месец

Най-готиният Дедо Мразт който съм виждал, беше на входа на Билата до моста Чавдар. Трябваше да показва че се спуска по въже, но изглеждаше като обесен.

1

ШибиРиби

преди 1 месец

Сега ако го окачат и на бесилката няма да сбъркат