Снимка: Pixabay

Най-малко един човек е бил убит, а няколко бяха ранени при стрелба в Гремблингския държавен университет в Луизиана, съобщи CNN, позовавайки се на представител на университета.

Според него инцидентът е станал рано сутринта по време на среща на бивши възпитаници на университета, когато са проехтели няколко изстрела. По предварителни данни починалият не е бил студент. Всички присъстващи на срещата са били спешно и безопасно евакуирани.

Както отбелязва телевизионният канал, образователната институция отмени всички занятия в понеделник, а също така преустанови честванията на бившите възпитаници.

Стрелецът не е задържан, а полицията продължава да разследва.
 

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 1 месец

САЩ спазват народните си обичаи........Да поздравим САЩ за опазване на традициите.........Народът на САЩ дава жертви за богата реколта от царевица..........

23

Невестулко

преди 1 месец

До 4,5,6, Затова не ходя на срещи със съученици. И да видя някой случайно освен общи фрази няма какво да си кажем. Веднъж ми попадна албума от дипломирането, прегледах го за 15 сек. с мисли от типа "аз какво съм имал с тия хора?!" А бяхме много "близки", то приятелства, любови, 'нам какво си... После напуснахме града, много от нас и страната, не се и сещаме един за друг.

22

Анонимен

преди 1 месец

Всеки ден, промяната на бай Данчо памперса.