Снимка: БГНЕС
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че не възнамерява да се връща в Twitter. Това заяви той в ефира на телевизионния канал Newsmax, съобщава в. Монитор.
 
"Ако погледнете какво се случва в Twitter, мисля, че стана много скучно и милиони хора напускат платформата. Те напускат, защото Twitter вече не е същият. Не искам да се връщам към Twitter", аргументира се Доналд Тръмп.
 
Бившият президент добави, че решението на Twitter да обозначи публикациите му със знаци, които да показват ненадеждността на публикуваната от него информация, е "отвратително".
Още по темата
 
Тръмп сподели още, че в момента обмисля да използва друга социална платформа като Parler.
 
По-рано Twitter, Facebook, Instagram и други социални мрежи блокираха акаунтите на американския президент Доналд Тръмп за различни периоди. След това съветник на Тръмп заяви, че бившият президент е по-щастлив без социалните мрежи.
 

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 1 година

Единствения нормален президент в историята им е този човек! Махна се и бомбардировките в Близкия изток започнаха!!

37

Анонимен

преди 1 година

За макдоналд ли говорите? Аз тия гадни и отровни хамбургери не ги кльопам!

36

Анонимен

преди 1 година

Тнвитър, инграм, фистбук - това са просто едни обори за събиране и облъчване на трите мозъчни клетки на всекакъвдобитък. Човечеството е една инертна маса в ръцете на няколко демона, които дърпат конците. Купувайте боклучави стоки, яжте отрови, гледайте плиткоумни шоута и пийте шльокавица- това е животът, който ви продават. А, най-вече се радвайте на новата си таратайка и плащайте кредити доживот.