Снимка: БГНЕС
fallback

Все още настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп призова своите привърженици да запазят мира в страната и да се оттеглят от Капитолия.

Oще по темата
"Изборите бяха откраднати, но трябва да запазим мира, приберете се", обяви Тръмп в телевизионно интервю, броени минути след като бе призоват да стори това от своя наследник Джо Байдън.

"Знам как се чувствате. Знам, че сте наранени. Имахме избори, които бяха откраднати. Но трябва да се приберете, трябва да бъде възстановен реда и мира. Трябва да уважаваме служителите на реда, не искам никой да бъде наранен", посочи Тръмп.

Както е известно, този следобед американско време привърженици на Тръмп щурмуваха сградата на Конгреса на САЩ, за да осуетят обявяването на избора на Джо Байдън следващ президент на страната.

В крайна сметка заседанието беше прекратено, а жена бе простреляна и е в критично състояние по информация на CNN.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

баба мара

преди 3 години

този перу-шан трябва да бъде арестуван напълни света с оръжие не изтегли ам воискиот различни точки на света това са убии-ци по генезис ще се трепят и щемирясат затова никаква работа с тях да си гледаме нашата къща

83

Анонимен

преди 3 години

Хората, като Тръмп, на които не им пука и говорят право и директно а нещата, така както са винаги са страшно неудобни, мразени и сочени с пръст, защото повечето хора не обичт да слушат истината за себе си и действията си, но това не я променя!

82

Off

преди 3 години

Оранжева коса, оранжев костюм, вериги и във федерален затвор.

fallback