Снимка: Reuters

Един човек е загинал при катастрофата на хеликоптер върху покрива на сграда в Манхатън, съобщиха властите в Ню Йорк, цитирани от Ройтерс.

Още по темата

Военен хеликоптер в Украйна се разби по време на обучение

Катастрофата е станала малко преди 18,00 ч. по Гринуич в дъжд и мъгла. Пожарната служба потвърди в Туитър, че е загинал един човек, засега неидентифициран. Медиите бяха съобщили, че загиналият е пилотът. Пожарът, който избухнал на покрива вследствие на катастрофата, бързо е бил овладян. 51-етажната сграда - AXA Equitable Center, е евакуирана, пише БТА.

Президентът Доналд Тръмп е информиран за случая и продължава да следи ситуацията, заяви говорителят на Белия дом Хоган Гидли.

Коментари Напиши коментар

12

Ха ха

преди 1 седмица

На тия война не им трябва . Ами да пускат нелегалните Педровци и Хосета че с тия изперкали гринговци ...стрелба в училище... стрелба в болница... стрелба в офис... стррелба в магазин... стрелба в ...... скоро няма да остане незастрелял се Американос .

11

Анонимен

преди 1 седмица

В днешни дни е трудно да се намери качествен слугинаж Тръмп вербъеа неграмотни тролове и става за смях.А пък за хеликоптера е най-важно е че Тръмп е уведомен сега ще литне като Супермен и ще изгаси пожара че да не му пречи тая ситуация да ч.ука любовницата си спокойно тази нощ де/

10

Анонимен

преди 1 седмица

тия краварски лизачи и българския не го знаят