Снимка: Bulgaria ON AIR

Мишел Обама с емоционална изповед в новата си книга. Мемоарите на бившата първа дама на САЩ разкриват много лични моменти за брака ѝ, децата ѝ и за това, което никога няма да прости на настоящия президент Доналд Тръмп.

Откровения и много любопитни моменти от живота на бившата първа дама се разкриват в книгата ѝ "Да станеш“.

Съпругата на 44-я US президент споделя, че двамата с Барак имат прекрасна романтична връзка, която обаче е преминала през тежки периоди. За пръв път тя разказва, че е преживяла спонтанен аборт, а дъщерите ѝ Малия и Саша са заченати ин витро.

Мишел Обама споделя и какво никога няма да прости на настоящия президент Доналд Тръмп. Тя го обвинява, че е разпространил слуха, че Барак Обама може би няма американски акт за раждане и гражданството му е под въпрос.

Нещо, което накара мнозина да се съмняват дали Барак Обама е бил избран законно, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мишел определи изказванията на Тръмп като злобни и целящи да разпалят предразсъдъци и ксенофобия. За пореден път съпругата на 44-я президент изтъкна, че няма намерение да се кандидатира за президент през 2020 г. и заяви, че никога не е била почитателка на политиката, а преживяното в последните години не е променило мнението ѝ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase