Снимка: Bulgaria On Air

Видео 12.09.2018

Паника в САЩ! Трескава подготовка за урагана "Флорънс"

Ураганът "Флорънс" продължава да набира мощ и застрашава Източното американско крайбрежие с проливни дъждове, буреносен вятър и големи приливни вълни, съобщава Bulgaria ON AIR.

Към момента стихията е от 4 степен. Заради високата степен на опасност се наложи незабавна евакуация на голяма част от населението на Северна и Южна Каролина, както и щата Вирджиния. Обявено е извънредно положение.

Очаква се стихията да удари в четвъртък. "Флорънс" е най-голямата стихия, която е на път да удари източното крайбрежие на САЩ от близо 10 години. Ураганът се простира на толкова широк фронт, че застрашава крайбрежните градове от Южна Каролина до Охайо и Пенсилвания.

Столицата Вашингтон също обяви извънредно положение. Образуваха се дължи опашки по бензиностанциите и супермаркетите, а хората се запасяват с храни и лекарства от първа необходимост.

Настанала е огромна паника в Еликот сити, щата Мериленд, където жителите все още се опитват да възстановят градчето от огромното наводнение, което го заля района преди две години при урагана "Матю".

Хората трупат торби с пясък и укрепват с дъски вратите и прозорците си. Работят и екипи на Гражданска защита.
 

Коментари Напиши коментар

15

firebg

преди 5 месеца

Няма страшно!

14

Анонимен

преди 8 месеца

"Така е при капитализма няма бетон няма тухли само гипсо картон и вата."
..................................................

Скъпо струващо, завито в ярка и красива опаковка, г0вн0.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Остава и Йелоустон да си досвърши работата и край с хамериканците. Иначе как ще ги стигнем?