Снимка: Reuters

Потвърдено е, че най-малко 19 от хората на борда на самолета на компанията "Емирейтс", който кацна в Ню Йорк от Дубай, са болни, предадоха Ройтерс и БТА.

В самолета е имало 521 пътници.

Още по темата

Десет от болните - трима пътници и седем членове на екипажа - са закарани в болници, а другите девет са били допълнително прегледани, но са отказали лечение, съобщи говорител на кметството на Ню Йорк. Симптомите са за остро дихателно заболяване.

Около 100 пътници се бяха оплакали, че са болни, със симптоми като кашлица и висока температура.

На всички пътници е било позволено да напуснат самолета.

Коментари Напиши коментар

22

срочно тестове

преди 9 месеца

Новост от тази година са ГРИП/FLU activators Правя тестове качвам се при познати жената вади една чанта лекарства имала май ГРИП ..За около 3 км ни облъчиха през ГРИП активатор в купето.Разтреперах се.. веднага топла вана с морска сол .
Експерти да намерят FLu activators . Да огледат снимани пътниците как се качват в самолета.Да прослушат за ултразвукови облъчватели в салона .

21

У нас тровят с хлор

преди 9 месеца

Мед мафията у нас е отровила милиони от ясли и градини . Ползваха вероятно и сег а ползват хлор токсични продукти вкл Белина и тризон
Сина ми боледува от яслите заведохме го на топли минерални бани без хлор във водата за трди дни се излекува /1993/
направихме тестове в градината - лелките тровеха децата с хлор токсични препарати по време на сън.Мият пода токсичния облак се вдига ше до 130 сантиметра над пода и отравя всички деца. Следват месеци лечение с недопустими препарати..

20

Глас в пустинята

преди 10 месеца

Извинявай шматка ;) , вместо ХААРП , имах в предвид Кемитрейлс,дяволско изобритение на американците .БОЛЕСТИ, КОИТО СЪПЪТСТВАТ CHEMTRAILS
Най-честите симптоми, съобщавани от свидетелите на Chemtrails са: постоянна кашлица, проблеми на горните дихателни и храносмилателни разстройства, пневмония, екстремна умора, летаргия, световъртеж, дезориентация, тежко главоболие, болки в ставите и мускулите, схванат врат, кървене от носа, депресия, тревожност, загуба на контрол на пикочния мехур и нервни т