Антъни Уейнър. Снимка: Reuters
fallback

Кандидатът за кметската номинация на Ню Йорк на американските демократи Антъни Уейнър продължава да затъва в секс скандал, предадоха световните агенции.

Вчера той призна, че през годините е разменял съобщения със сексуално съдържание с между 6 и 10 жени.

След като подаде оставка от Конгреса преди две години заради скандална снимка по слип, пратена на негова почитателка от интернет, Уейнър е продължил да поддържа "епистоларна секс връзка" с три жени.

Едната от тях дори излезе под светлините на прожекторите. Двадесет и три годишната Сидни Ледърс разкри, че в началото съобщенията били любовни, като Уейнър я залъгвал, че я обича. Постепенно нещата се изродили и той започнал да я ревнува дори от коментарите, направени от нейни познати в профила й във Facebook. Тогава тя му препоръчала да престане да лъже съпругата си и да потърси помощ.

Oще по темата

По-рано тази седмица в жълтата преса се появи нередактирано послание, което Уейнър пратил на жена миналата година.

Уейнър призна, че работи с хора, които му помагат да се справи със склонността му към онлайн флиртуването, но опроверга твърденията, че става дума за пристрастяване.

Скандалът може да коства партийната номинация за кмет на Уейнър. За нея той е в битка с другия кандидат на демократите, лесбийката Кристин Куин, председателка на общинския съвет на Ню Йорк.

Редица издания, сред които "Ню Йорк таймс", препоръчаха на Уейнър да напусне битката за партийната номинация.

Лидерката на демократичното малцинство в Камарата на представителите Нанси Пелоси определи поведението на Уейнър като осъдително и дискредитиращо жените, но подчерта, че той трябва да реши сам дали да се откаже от битката за кметския пост, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

nerez

преди 11 години

Ако кръшкаш на жена си и не можеш да си контролираш шнорхела как ще докажеш че няма да кръшкаш на избирателите. Или си куьва или не? Подобно поведение само тук в страната на ку-ите. се приема за нормално. Ще пита ли още някой? - Ко толко е напрайл чювека?

5

Румби

преди 11 години

Абе тия папа ли избират или кмет? Между другото е грозен!

4

bg

преди 11 години

Evreite I arabite sa nai-golemite izvratenjaci.

fallback