Снимка: comohotels.com

Песента на ФСБ "Високо", в която се пее "Високо, високо, високо, високо застани, над завист и обида, над дребните сплетни" има преносен смисъл, но в нашата конкретна дестинация може да бъде със съвсем пряко значение.

Ако имате нужда от луксозно, екзотично и уединено бягство, но не на място с пясъчни плажове и палми, е тогава стягайте куфарите за Хималаите и по-точно хващайте самолета за държавата Бутан.

Тук ще откриете едни от най-идиличните, спокойни и отдалечени от цивилизацията курорти, заобиколени от невероятна, нереално-зелена природа и доста културни и исторически забележителности. Това е мястото, където най-добре ще можете да направите преоценка на живота си, да поразсъждавате върху това кое е ценно и кое не за вас, да се отдалечите от завист, обида, сплетни и всякакви други проблеми.

Разбира се, за целта трябва да сте и прилично богат, тъй като хотелът, който ви предлагаме, а именно Uma by Como, Punakha не е евтино място. Затова пък той е наистина приказен, осигурява спиращи дъха гледки към планинските склонове и терасовидни полета, а освен това тук можете да се насладите на уникални масажи и други уелнес процедури в холистичния СПА център.

Хотелът всъщност прилича на хижа и има само 11 стаи. Той е с изхранване от типа „пълен пансион" (или ол инклузив). От тук можете да си организирате различни екскурзии като разходка до столицата на Бутан - Тхимпху (единствената столица в света, в която няма светофари), рафтинг по реката Мо Чу, разговор за будизма с местни монаси, пешеходен туризъм, планинско колоездене и др.

В хотела за вас ще се грижи англоговорящ иконом. По време на престоя си можете да ползвате и личен йога експерт, а за последната ви нощ във ваша чест ще бъде запален огън в двора на хижата, а около него ще ви бъде сервирана романтична, четиристепенна вечеря, допълнена от скъпо шампанско. Това е преживяване, което със сигурност ще помните цял живот!

Вижте снимки на Uma by Como, Punakha в галерията нa Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase