Трейлъри

Омагьосана
Романтична комедия
Enchanted
Година: 2007
Производство: САЩ
Времетраене: 107 мин.
Актьори: Ейми Адамс, Патрик Демпси, Джеймс Марсдън, Тимоти Спол, Айдина Менцел, Рейчъл Кови, Сюзан Сарандън
Режисьор: Кевин Лима


Класическа вълшебна приказка на Disney се среща със съвременна игрална романтична комедия във филма на Walt Disney Pictures "Омагьосана".

С изцяло звезден актьорски състав, филмът проследява историята на красивата принцеса Жизел (Ейми Адамс) след като зла кралица (Сюзан Сарандън) я изгонва от от нейната вълшебна, музикална, анимирана родина и тя се оказва сред суровата реалност на днешния Манхатан.

Шокирана от тази странна и нова за нея околна среда, в която няма “и живели дълго и щастливо”, Жизел се лута хаотично из реалния свят и отчаяно се нуждае от магия.

Но когато започва да се влюбва в очарователно несъвършения бракоразводен адвокат (Патрик Демпси), който й се е притекъл на помощ – въпреки, че знае че тя е обещана на съвършения приказен принц (Джеймс Марсдън) – Жизел трябва да реши: ще може ли едно приказно схващане за романтиката да оцелее в реалния свят?

"Омагьосана" е режисиран от Кевин Лима (“Тарзан,” “Eloise At Christmastime”) по сценарлий, написан от Бил Кели (“Blast From the Past”) и включва оригинални песен на събралия се отново творчески тандем Алан Менкен (музика) и Стивън Шуорц (текстове) (“Покахонтас,” “Парижката Света Богородица”).

гледано: 3129   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват