Трейлъри

Беулф
Фантастика
Beowulf
Времетраене: 115 минути
Година: 2007
Производство: САЩ
Актьори: Рей Уинстоун, Антъни Хопкинс, Джон Малкович, Криспин Глоувър, Анджелина Джоли, Алисън Ломан
Режисьор: Робърт Земекис


В ерата на героите се появява най-могъщият сред тях, Беулф. След като унищожава властващия демон Грендел, той си навлича нестихващата ярост на съблазнителната майка на Грендел, която ще използва всички възможни средства, за да потърси възмездие за смъртта на сина си. Историята за тази битка от епически пропорции се носи през вековете, като увековечава името на героя Беулф.

Носителят на Оскар, режисьорът Робърт Земекис, пресъздава този староанглийски епос с помощта на най-новаторската технология и магията на екшъна с визуални ефекти.

Беулф не наподобява нито един филм, който сте виждали досега, защото е плод на 10-годишните усилия на най-продавания писател според Ню Йорк Таймс Нийл Геймън (романите Mirrormask и Sandman) и носителя на Оскар-режисьора Роджър Ейвъри („Криминале") да адаптират тази митична история за широкия екран.

С помощта на Real D, Dolby Digital 3D и IMAX 3D “Беулф” ви потапя в едно ненадминато приключение като ви пренася в ерата на героизма.

Звездният актьорски екип е предвождан от Рей Уинстоун („От другата страна”, "Sexy Beast") в главната роля. Към него се присъединяват награждавания с Оскар Антъни Хопкинс в ролята на прокълнатия Крал Хротгар, Джон Малкович, Робин Райт Пен, Брендън Глийсън, Криспин Глоувър, Алисън Ломан и носителката на Оскар Анджелина Жоли в ролята на майката на Грендел.

Откъснат от магическата ера, обвита в мъглявината на времето, изпълнена с герои и чудовища, приключения и храброст, злато и почести, един изключителен човек на име Беулф, се появява от нищото, за да спаси тогавашното датско кралство от изтребление от чудовищно създание. В замяна, този легендарен и масивен викинг, преливащ от амбиции и дръзка самоувереност, се възкачва на трона.

Името на Беулф кънти из кралството и песни възпяват неговата изключителна храброст и дела, след като спасява крал Хротгар, чието владение е опустошено от Грендел, безпощадното чудовище, което тормози безпомощното населението, като го държи в състояние на панически страх.

След като отървава кралството от свирепото чудовище, Беулф печели слава и несметно състояние. Богатство и непреодолими изкушения са хвърлени на пътя му. Колко мъдро ще реши да използва новата власт ще предопредели съдбата му като воин, герой, лидер, съпруг и най-вече като човек.

Беулф е най-старата оцеляла епическа поема на староанглийски език. Адаптацията на Робърт Земекис съдържа голяма част от героите и темите в поемата – страшни чудовища и герои, вечния конфликт между доброто и злото, наслоено изследване на произхода на доблестта и славата – определено не е тази поема Беулф, която се изучава в гимназията.

гледано: 3199   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват