Трейлъри

Семейство Симпсън: Филмът
Анимация
The Simpsons Movie
Година: 2007
Производство: САЩ
Времетраене: 87 минути
Актьори:
Режисьор: Дейвид Силвърман


Ако сте от милионите фенове на Семейство Симпсън, ще останете много, ама много доволни. След над 400 епизода и 18 години на екран, симпатичните човечета от Спрингфийлд „доживяха“ да се появят на голям екран. И то в една от най-чаканите кино продукции, която според критиците бие по интерес дори последната част на Индиана Джоунс.

За филма се говори вече повече от пет години, но чак сега можем да го видим в завършен и идеален вариант – идеален, защото в направата му са се включили най-добрите сценаристи от епизодите и са вложили максимум креативност и солидна доза типичен американски хумор.

За час и половина ще можете да се позабавлявате наистина качествено – семейството хич не се е променило. Барт препуска гол върху скейта си, малката Лиса още си е толкова малка, но за сметка на това е безобразно умна за годините си, грозникът Хоумър продължава да всява ужас и смут, и да предизвиква катастрофи. В резултат на тази суматоха, целият град се втурва по петите на Симпсънс, а те пък се изнасят на Север.

Диалогът е супер забавен, изпъстрен със смешни обръщения и епитети, типично в стил на ексцентричното семейство. Едно и сигурно – ще се посмеете в киното. С големи пуканки и кола, приятната вечер ви е гарантирана.

гледано: 1564   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват