Снимка: БГНЕС

Бившият шеф на Ферари Жан Тод даде капчица надежда, на феновете на Михаел Шумахер, че легендата на Формула 1 рано или късно ще се възстанови.

"Видях Михаел миналата седмица. Той се бори", каза Тод пред новинарската агенция PA. Той е един от малкото хора, които Корина Шумахер допуска до съпруга си. Семейството иска борбата на Михаел Шумахер да остане колкото се може, по-далеч от светлините на прожекторите.

"Всички знаем, че той претърпя ужасен ски инцидент, който му донесе много проблеми. Но той има своята страхотна съпруга до себе си, има децата си, медицинските сестри... Ние можем само да пожелаем на него и на семейството му най-доброто", допълни Жан Тод.

"Това, което мога да направя, е да стоя близо до тях и да им помогна, когато имат нужда от мен", каза още бившият шеф на Ферари. Последно той говори за Шумахер през юли, когато пред медиите заяви, че има надежда, че "светът ще има възможността да види Михаел отново". "Към това се стремят той и семейството му", каза още Тод.

Водещ неврохирург заяви по-рано тази година, че германецът е "много променен", след като е претърпял тежка мозъчна травма. Според съобщенията той е бил подложен на терапия със стволови клетки в Париж през 2019 г. и продължава да бъде лекуван в дома си.

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 1 година

Рон Денис можеше да подари и трета титла на Хакинен, но не пожела да го направи.Миля, че Денис направи това от чувство за вина което го яде и до ден днешен.В края на 93 г. Сена моли Денис да се присъедини към новият си екип и да пробва колата. След това му прозвънява много кратно със същата молба на която Денис с абсолютната си арогантност казва не няма да отидеш да пробваш новата си кола и да се видиш с новият си екип защото имам много работа и не мога да те освободя. 94 Сена загина.

27

Анонимен

преди 1 година

Шумахер имаше винаги плужеци за съотборници. За разлика от някой други хора във Формула 1. А гаврата на Шумахер с Хакинен беше брутална като каза, че финландецът е най-големият му съперник. Хакинен винаги е бил печелил с помощта на Рон Денис и съотборника му които винаги трябваше да го пуска да мине.Ето така финландеца стана двукратен световен шампион.И когато Култард си отвореше устата, тя винаги беше затваряна от Денис с аргумента не бъди дете.Не знам до колко е детско да подаряваш победи

26

Анонимен

преди 1 година

На снимката двама мошеници, измамници.