Снимка: Facebook

Северин Красимиров е признал, че е убил Виктория Маринова пред майка си веднага, след като е пристигнал при нея в Германия.

Още по темата

Селяйдин, както го познават в ромската махала в Русе, й споделил, че бил пиян, а и употребил наркотици в нощта преди да нападне 30-годишната жена.

"Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. После малко поизтрезнял и разбрал, че е убил момичето. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек", разказа Надежда Красимирова пред Нова тв.

Тя иска синът й да бъде съден в Германия и да лежи в затвор там, ако трябва и 20 години, защото смята, че в България ще го убият.

Надежда каза още, че синът й е с умствена изостаналост. Взимал е и хапчета, но след като заминала за Германия, той не ги е пил, защото не била при него да му ги дава.

Освен него, има още седем деца.

Все още не е ясно кога Северин ще бъде екстрадиран в България. Окръжен съд в Долна Саксония ще реши това в рамките на днешния ден.

Максималният срок, за да се случи това е 40 дни. По всяка вероятност обаче ще отнеме по-малко време.

Коментари Напиши коментар

204

.

преди 7 месеца

С ТЕЛК ли е бил Северинчо, маминия? Е как няма да е, нали така се смъкват пари от тези, дето работят и после същите тия Северинчовци ги убиват. В махалата сигурно всеки втори е с ТЕЛК. Да са живи и здрави БСП-то, че го направиха навремето тоя закон, дето сега реват, че системата убивала.

203

AnneAvstriiska

преди 7 месеца

Никой няма право да отнема свой и чужд живот! Висш закон на Вселената! Ако това се случи ние няма как да разберем плановете на Бог, понятията за добро и зло се преливат. Може много да се каже по тая тема, но няма да я разглеждам от този ъгъл, а на физическо ниво на Земята. Дано има справедливост, но никой не ни е обещал такова нещо, когато сме се родили.Жал ми е е за тази млада жена в разцвета на силите си, но най-вероятно въпреки своите 30 години е имала някаква дълбока мисия.Мир на душата й!

202

Невидимата промисъл

преди 7 месеца

До AnneAvstriiska

"Никой не знае плана на Бога, дори, когато мравката завие на дясно има Божия промисъл...и да има справедливо наказание тук за убиеца й".
Невидимата промисъл е решила вече, какво ще бъде наказанието му, защото не може да бъде наказан по друг начин освен Божията промисъл."