Снимка: БулФото, архив

Двойно убийство е било извършено в хасковското село Козлец около 09:30 часа сутринта. Застреляни са 44-годишна жена и 48-годишния ѝ съсед. Заловен е предполагаемият извършител - 45-годишен мъж, с когото жената е живеела на семейни начала.

Според първоначалните неофициални данни убиецът си внушавал, че жена му и съседът му са любовници. Твърди се, че пушката, с която са застреляни, е законно притежавана.

Според "Дарик" двойният убиец се казва Гюнай Мюмюн Мустафа. Свидетел на действията му са станали двете му дъщери на 5 и 25 години.

Убитият съсъд е на 48 години, казва се Мехмед Мюслюм Мехмед. Той не е бил в къщата, когато е извършено убийството. Бил е пред своя дом, ремонтирал е трактора си, когато е чул изстрел.

Насочил се е към къщата на убиеца, но е бил застрелян от него, преди да успее да влезе в дома. Твърди се, че убиецът е застрелял съседа си от двора на своя дом.

Според непотвърдена информация 45-годишния Гюнай е насочил пушката си и срещу криминиластите, пристигнали на мястото на убийството. При навлизане в къщата убиецът е зареждал пушката си. Моментално е бил неутрализиран.

И убиецът и съседът му са били ловджии. Това обяснява наличието на разрешително за пушката, с която е извършено двойното убийство.

Всичко се е случило пред погледа на двете дъщери на Гюнай. По-голямата на 25 години продължително време го е умолявала да не убива майка й. Другото момиче, което е на 5 години, е с увреждания и вероятно не осъзнава какво е станало.

Според запознати преди месец убиецът е посещавал психолог, тъй като е изпаднал в психично разстройство.

Подозирал е почти всеки мъж в селото, че заглежда жена му или че има любовна връзка с нея.

Коментари Напиши коментар

28

ВЪПРОС

преди 4 години

МВР България раздава пушки и Боеприпаси на Мюмюм , Хасан , Мустафа ?

27

Доган

преди 4 години

Много жалко, два гласа по малко за ДПС.

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА грозната жена ревнува ли красивия мъж?